Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land waar mensen blijven terugkeren voor steeds weer nieuwe ervaringen. De grote veelzijdigheid aan landschappen en culturen maakt iedere reis uniek.

Reizen door Zuid-Afrika kan op vele manieren. Bijvoorbeeld tijdens een rondreis per huurauto langs de Tuinroute of door de Westkaap en de wijnlanden. De gastvrijheid is groot, onderweg geniet u van de schitterende en afwisselende landschappen in goede guesthouses, luxe hotels en game lodges.

Op safari gaan is een heel ander avontuur. Met een 4WD ontdekt u de pure natuur van dit land. In kleine private game reserves nemen rangers u te voet mee de wildernis in. In grotere natuurparken kunt u zelf rijden en kunt u genieten van het wildlife. Door de grote variatie aan (safari)activiteiten is Zuid-Afrika een ideale bestemming voor een gezinssafari of een reis met de hele familie.

Ook op het gebied van accommodatie heeft Zuid-Afrika veel te kiezen. Van schitterend gelegen self catering cottages tot sfeervolle camps en luxe stijlvolle lodges. Hierdoor is Zuid-Afrika een safariland waar wij voor ieder budget een geweldige safari kunnen samenstellen.

Lees voor ideeën en tips voor bijzondere lodges en camps in Zuid Afrika dit blog

  • Safari voor een goede prijs

  • Ideale safari voor gezinnen en families

  • Verscheidenheid aan landschappen

Reissuggesties

Genieten van Westkaap en tuinroute

Mooiste parken van Zuid-Afrika op een rij

Gezinssafari

Tel. +31 (0)26 - 379 09 77 | info@seloussafaris.com | © Copyright - Selous Safaris | Foto's op deze website zijn beschikbaar gesteld door Wilderness Safaris en de heer De Voogt.